De IT sector is een technisch complexe sector.  Deze complexiteit heeft zijn impact op de afspraken tussen de IT-dienstverlener en de klant of partner: elk automatiseringsproject, ERP-pakket, clouddienst, webapplicatie, software, enz. is verschillend. 


Bij een IT-samenwerking doen partijen er goed aan om duidelijke en alomvattende afspraken te maken. Niet alleen afspraken omtrent de essentiële elementen zoals scope, (opleverings)termijnen en de prijs(berekening), maar ook omtrent intellectuele eigendom, broncode, ontbinding van de overeenkomst, exoneratie van aansprakelijkheid, exclusiviteit en niet-concurrentie, exit scenario’s, enz.  

Elke ICT-onderneming heeft, als het op contracten aankomt, een drietal zorgen: de contracten moeten commercieel bruikbaar zijn, moeten op maat zijn van de werkwijze van de onderneming en dienen financieel haalbaar te zijn.  


Met Intelex Contrakta komen wij tegemoet aan deze noden. Intelex Contrakta bestaat uit een modulaire combinatie van algemene en bijzondere voorwaarden; deze laatste is afhankelijk van de specifieke dienstverlening van uw bedrijf. Voor de modules betaalt u een fixed price, aanpassingen gebeuren in regie. Op die manier kunnen wij een volledig contractpakket aanbieden aan een concurrentieel tarief. 
 

Intelex Contrakta

Ik wens een offerte voor mijn IT-Contracten

Vul onderstaand formulier in en we maken u a.s.a.p. onze infobrochure over alsook stellen we een offerte op voor uw project. Velden met een '*' zijn verplicht.

Uw gegevens
Uw diensten
Support & maintenance
Bij welke van de producten en diensten die u verkoopt levert u support en/of maintenance?
SLA
Wenst u één of meerdere van uw (support-)diensten te koppelen aan een SLA?
Eindklant of distributie
Heeft u nood aan een contract met een klant-eindgebruiker, of wenst u een distributieovereenkomst (reseller, lead gen, agentuur, enz.) met een partner
Opmerkingen
Welke diensten levert u?
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2019, Intelex.eu