Bij Intelex beschikken we over een ruime ervaring in het geven van opleidingen op maat én gestandaardiseerde opleidingen, al dan niet in samenwerking met andere professionals. 

Deze opleidingen worden in house gegeven, op uw bedrijf of een andere locatie naar uw keuze. Zo kunnen uw collega’s makkelijk deelnemen aan deze opleidingen en spaart u individuele verplaatstingskosten uit. 

Essentieel bij deze seminaries is dat we enerzijds de content zo luchtig als mogelijk proberen te houden - ietwat afhankelijk van het thema natuurlijk... - en dat we anderzijds maximaal focussen op een praktische inzetbaarheid. Indien het thema dit toelaat verrijken we ook graag onze slides met actualiteit en/of nieuwsberichten.

De beschikbare thema's treft u aan hieronder.

Afhankelijk van het gekozen thema nemen deze seminaries een halve, volledige of meerdere dagen in beslag. Bovendien voorzien wij u van de nodige documentatie en stimuleren wij ten zeerste interactiviteit tijdens de opleiding. 

Volgt u liever met één deelnemer een opleiding? Dan kan kan dit best via het opleidingscentrum Amelior, waarvoor wij regelmatig opleidingen geven. De eerstvolgende opleidingen die Tom Devolder geeft bij Amelior kan u nalezen op hun site.

amelior.gif

Seminaries

Ik wens een offerte voor een inhouse seminarie

Vul onderstaand formulier in en we maken u a.s.a.p. onze infobrochure over en stellen een offerte op voor uw project.

Uw gegevens
Uw interesse

Memo: opleidingen van één of meerdere dagen kunnen ook over meerdere halve dagen worden gegeven.

Opmerkingen
In welke seminaries/opleidingen bent u geïnteresseerd?
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2019, Intelex.eu